MARJORI

MARJORI

‘Als ik muziek hoor die me aanspreekt, die als licht bij me binnenvalt, dan volg ik haar en zoek naar meer’. Ingo Metzmacher – ‘Wie is er bang voor nieuwe klanken?’

In al mijn trajecten laat ik me leiden door de schoonheid, verwondering en de geestdrift die ik ontvang bij het maken van en luisteren naar muziek. Ik laat me leiden door de inspiratie die ik krijg van beeldende kunsten en voel bij de mensen om me heen.

Kinderen reageren heel spontaan op muziek en klank. Zij horen en ontdekken klanken, zien en voelen de muziek. Graag wil ik kinderen meenemen op een reis die me fascineert. Een klankenreis waar ik soms reisleider ben, maar vaker nog medereiziger.

Dit heeft mij aangemoedigd om te komen tot een klankenworkshops voor kinderen. Tijdens de workshop wil ik kinderen stimuleren om de rijkdom van klank te ontdekken en hen op een creatieve manier met klank te laten omgaan.

De workshops zijn creatief, actief, speels, vernieuwend en vereisen geen enkele muzikale voorkennis. Ik probeer de kinderen te laten ontdekken hoe muzikaliteit geworteld is in het eigen lichaam. Ze krijgen inspiratie aangereikt om alledaagse voorwerpen of nieuwe media muzikaal te gebruiken.

Comments are closed.